Idealno mesto za trajnostne dogodke Bohinj Eco Hotel

Bohinj ECO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji. 

Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel.  Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas. 

Največja zanimivost hotela je Aquapark & Wellness Bohinj, ki je s podzemnim hodnikom povezan s hotelom in s tem omogoča lažji dostop vsem hotelskim gostom.  Aquapark & Wellness Bohinj vam nudi bazene, tobogane, savne in masažne bazene. Za tiste goste, ki si zaželijo še več aktivnosti, je nad bazenom na  razpolago previsna plezalna stena. V poletnih mesecih so vam na voljo tudi zunanji bazeni. V kolikor si želite preživeti bolj sproščujoč oddih, so vam na razpolago različne savne, velik izbor tretmajev v wellness centru, bowling ali kinodvorana. 

Organizatorji smo zagotovili namestitev v Bohinj Eco Hotelu za vse udeležence 8. Dnevov mediacij 2022. Cena nočitve z zajtrkom:
  • enoposteljna soba: 106 EUR/sobo/noč
  • dvoposteljna soba: 122,40 EUR/sobo/noč
  • turistična taksa in pristojbine: 2,75 EUR/osebo/noč
Rezervacije po elektronski pošti mice@2864.si

www.bohinj-eco-hotel.si/sl/hotel/

PREGLED DVORAN Seminarske dvorane

Velikost: 160 m2 Kongresna dvorana

Nova kongresna dvorana v Bohinju oziroma multifunkcionalen paviljon je z vseh strani obdan s steklenimi površinami, kar daje prijeten občutek prostornosti. Poslovni dogodek v Bohinju, ki je sinonim za navdihujočo naravno lepoto, je tako logična izbira. Seminar v naravi je preprosto kombinirati tudi s sodobno opremljeno dvorano.

Konferenčna dvorana ima neposreden izhod na zelenico, v predprostor z jedilnico ter na pokrito teraso. Senčenje terase je zagotovljeno z motorno-premičnimi lamelami in nudi 100 % zaščito tako pred dežjem kot soncem. 

Tehnične podrobnosti

Kongresna dvorana v Bohinju nudi velike steklene površine, ki se lahko proti sončni strani zatemnijo z elektromotornimi screeni. Leseni perforirani stropovi omogočajo ne le boljšo akustiko in preprečujejo zvočne odmeve, temveč dovajajo svež zrak v prostor. Za ogrevanje in hlajenje skrbijo talno gretje in najsodobnejši klimatski sistem. Paviljon je bil novozgrajen leta konec 2019.

Bohinj ECO Hotel Če si želite hotel, kjer najdete nekaj za vsakogar, hkrati pa ohranite visok standard namestitve in storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira.

Aktivnosti

Družinski izleti v Bohinju za vse generacije.

Bohinjsko jezero – največje naravno jezero v Sloveniji, ugnezdeno v osrčje Julijskih Alp. Dragulj, ki ga morate odkriti.

Pohodništvo – raziščite bohinjski pohodniški raj v Triglavskem narodnem parku in Julijskih Alpah!

Kolesarjenje – Bohinj je idealno mesto za kolesarjenje, pa naj bo to le preprost izlet po kolesarski stezi do jezera, gorsko kolesarjenje, čez drn in strn ali zahtevnejši spusti.

Namestitev

Bohinj ECO Hotel je oddaljen 10 minut od Bohinjskega jezera in se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka, največjega narodnega parka v Sloveniji. Izjemen čar mu daje lokacija, saj stoji  v prikupnem podeželskem naselju v osrčju Julijskih Alp, v zavetju med Dunajem in Benetkami. 

Restavracija 2864

A la Carte Restavracija 2864 vabi in pozdravlja hotelske in zunanje goste, ki si želijo okusiti odlično kulinariko v prijetnem okolju. Prepustite se spretnim rokam naših kuharskih mojstrov. Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara prijetno vzdušje, ki skupaj s profesionalno postrežbo pusti odličen vtis. Prav taka je tudi kulinarična ponudba: pristna domača kuhinja z lokalnimi specialitetami in bogato vinsko karto.

LOKACIJA Bohinj ECO Hotel